Select Page

Test Automation Specialist

Test Automation Specialist

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een uitdaging met veel diversiteit op het gebied van Testautomatisering? Zoek jij een fijne werkplek, waarin iedereen open, eerlijk en transparant met elkaar is? Dan zoeken wij jou!

 

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een detacheringsorganisatie, gespecialiseerd in het opzetten en ondersteunen bij geautomatiseerd testen. Tijdens jouw werkzaamheden zal je ingezet worden op diverse opdrachten. Als ondernemende test professional krijg je veel vrijheid om mee te denken over nieuwe kansen en word je betrokken bij verschillende interne projecten. Zo hebben zij bijvoorbeeld een eigen ontwikkelingstool en bieden ze jou de mogelijkheid om jouw kennis verder te verdiepen dit aan de hand van verschillende frameworks en CI/CD ontwikkelresultaten.

Functie eisen

 

  • Afgeronde HBO- opleiding; 
  • Minimaal 5 jaar ervaring in testautomatisering; 
  • Ervaring met het zelfstandig opzetten van een Test Framework; 
  • Ervaring met Agile/scrum of DevOps;
  • Gecertificeerd in TMap(next) of ISTQB;
  • Ervaring met Cucumber en Fitnesse. 

Organisatie

Onze opdrachtgever gevestigd in de Randstad is opzoek naar een gemotiveerde Testautomatiseerder die iets wil toevoegen aan de organisatie. De organisatie biedt verschillende activiteiten om saamhorigheid in het team te creëren.

Deze organisatie heeft daarnaast ook tal van ontwikkelingsmogelijkheden zoals een eigen talentprogramma waarmee je leert omgaan met je sterke punten en progressie boekt in jouw carrière. Kortom een organisatie met goede arbeidsvoorwaarden, waardering voor jouw prestaties en een positieve vibe.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je direct inzetbaar bent en waar je jouw test skills verder kunt verdiepen? Dan komen wij graag met je in contact. 

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl