Select Page

Software Engineer

Software Engineer

Zuid-Holland – 32 tot 36 uur – vast

Voor onze opdrachtgever in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Software Engineer. Wil jij als Software Engineer meewerken aan de doorontwikkeling en verbetering van een uniek en internationaal vooraanstaand platform? Krijg jij energie van het oplossen complexe casussen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Omschrijving

Met het door onze opdrachtgever ontwikkelde bigdataplatform kunnen onderzoekers snel de juiste informatie vinden in enorme hoeveelheden data. De afgelopen jaren is het platform in gebruik en succesvol toegepast bij verschillende organisaties. Het heeft zich nationaal bewezen en internationaal is er nu ook belangstelling voor het gebruik van het platform.

Voor de doorontwikkelingen werk jij samen met jouw collega’s aan innovatie en verdere uitbreiding van de mogelijkheden van het platform. Het scrumteam waarin je komt te werken is hecht en kenmerkt zich door zijn open en directe sfeer en waar je elkaar helpt om samen te komen tot oplossingen van complexe casussen.

Werkzaamheden

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van de softwarebibliotheken. Het reverse engineeren van onbekende bestandsformaten of bestandssystemen is een belangrijk onderdeel van je werk. Je duikt in low-leveldatastructuren en algoritmiek en haalt hierbij de betekenis van de laatste bit boven water.

Je bent betrokken bij het gehele ontwikkeltraject. Ook ben je betrokken bij trendanalyse van de meest relevante formaten en de implementatie hiervan. Verder lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van het vakgebied software-engineering. Je denkt mee over een efficiënte inrichting van het ontwikkelproces.

  Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting (technische) informatica of software-engineering.
  • Meerdere jaren ervaring met diverse programmeertalen en tools, waaronder Java.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met Git, Java 11, Atlassian Suite (Jira, Bitbucket, Confluence, Bamboo), Jenkins, JUnit en ervaring met SAFe (Scaled Agile Framework).
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je beheerst de Engelse taal in geschrift.

  Organisatie

  Naast een marktconform salaris ontvang je een individueel keuzebudget. Met dit keuzebudget maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst of je kunt dit omzetten in verlof.

  Deze werkgever hecht veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. reiskosten, bedrijfsfitness, etc.

  Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

  FutureXL

  0172 – 636 846
  info@futurexl.nl