Select Page

Scrum Master

Scrum Master

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Wij zijn op zoek naar een Scrum Master om bij diverse innovatieve trajecten anderen te begeleiden in de Agile/Scrum gedachtegoed. Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij je de wendbaarheid van organisaties vergroot? Wil jij ervoor zorgen dat deze transformaties succesvol verlopen? Lees dan snel verder!

 

Omschrijving

Voor een detacheringsorganisatie waar persoonlijke binding en ambitie hoog in het vaandel staan zijn wij op zoek naar een Scrum Master. Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van innovatie en software projecten bij verschillende klanten. Vanuit business vraagstukken ben je in staat om zowel business sprints als realisatie sprints te initiëren. Je begeeft je continu op het snijvlak van business, innovatie en IT. 

De verschillende opdrachtgevers werken volledig of deels volgens het Agile/Scrum gedachtegoed met scrum teams die werken aan zeer gevarieerde innovatieve en software oplossingen. Als ervaren Scrum Master geef je de Agile omgeving van deze klanten een kwaliteitsimpuls middels het verder uitdragen en implementeren van het Agile gedachtegoed, het optreden als Agile coach of het daadwerkelijk aansturen van 1 of meerdere Scrum teams. Je weet deze teams naar een hoger niveau te brengen en draagt bij aan een vlotte technische realisatie van de gewenste oplossingen. In deze rol fungeer je niet alleen als Scrum Master, maar ook als coach op inhoudelijk vlak.  

Functie eisen 

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding en een certificering als Scrum Master;
  • Meerdere jaren ervaring op het gebied van software development en bekend met .NET of Java-omgevingen;
  • Enkele jaren werkervaring als Scrum Master;
  • Ervaring met het aansturen van meerdere Scrum teams is een sterke wens;
  • Een certificering in een projectmanagementmethodiek zoals Prince2 is een plus.

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een detacheringsorganisatie met een goede vaste klantenkring in overheid, health, logistiek, fintech, handel en industrie. Hoewel klanten over heel Nederland te vinden zijn, is het hoofdkantoor in de regio Den Haag gevestigd. De organisatie omvat in totaal zo’n 80 medewerkers, maar de teams werken heel specifiek samen in kleinere bedrijfsonderdelen. Er is veel persoonlijke binding. De ontwikkeling van het team en jou als professional is een belangrijk speerpunt.

Deze organisatie zoekt ondernemende professionals die de ambities verder willen helpen vormgeven en uitbouwen. Je ontvangt een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. mooie bonusmogelijkheden, een auto of mobiliteitsbudget, pensioenbijdrage en vele opleidingsmogelijkheden. Kortom een uitdagende positie binnen een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met positieve vibe. Je krijgt de ruimte om je ambities te realiseren en je volop te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving. Daarnaast kun je ook participeren in verschillende interne projecten.

Ben jij op zoek naar een innovatieve omgeving waarbij je direct inzetbaar bent? Ben jij een enthousiasteling op het gebied van Agile/Scrum en wil je jouw skills op het gebied van coaching verder verdiepen? Dan komen wij graag met je in contact.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl