Select Page

Salesmanager

Salesmanager

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever gevestigd in de Randstad, zijn wij op zoek naar een Salesmanager die op directie- en managementniveau weet te opereren en communiceren. Met jouw kennis en kunde op het gebied van commercie en hoogwaardig relatiebeheer ga jij de Nederlandse markt van IT-resourcing bestormen. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

 

Omschrijving

Als Salesmanager met motiverende en commerciële drive stel jij jezelf verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en opdrachten. Verder ligt jouw focus op het vergroten van de naamsbekendheid en dienstverlening van onze opdrachtgever.

Jouw werkveld richt zich op de volledige breedte van het IT-domein. Binnen dit domein ben je verantwoordelijk voor zowel het binnenhalen van new business als het uitbouwen van bestaande relaties. Als Salesmanager is jouw primaire aandachtsgebied de inzet van verschillende IT-professionals, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de sales van projecten en proposities. Met jouw ruime IT-kennis en salesvaardigheden maak jij jezelf onmisbaar bij onze opdrachtgever.

Functie eisen

 o HBO werk- en denkniveau;
o Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
o Uitgebreide kennis van IT;
o Kennis en ervaring met IT-resourcing bij middelgrote en grote organisaties;
o Een actief netwerk op directie- en managementniveau door heel Nederland met als focusgebied de Randstad;
o Een volwaardige gesprekspartner binnen het IT-werkveld;
o Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. 

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een detacheringsorganisatie in de IT met een goede vaste klantenkring in overheid, health, logistiek, fintech, handel en industrie. De organisatie omvat op dit moment zo’n 80 medewerkers en is snelgroeiend. Als ondernemende Salesmanager ga jij bijdragen aan deze ambities en doelstellingen. De organisatie beschikt over een open en informele sfeer. Er zijn dan ook regelmatige leuke activiteiten om deze teamspirit erin te houden, ook in tijden van COVID-19.

Deze organisatie zoekt een Salestalent die op zelfstandige en gemotiveerde wijze zijn of haar steentje wil bijdragen aan de groeidoelstellingen. Je ontvangt een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. mooie bonusmogelijkheden, een auto of mobiliteitsbudget, pensioenbijdrage en vele opleidingsmogelijkheden. Ook krijg je volop de ruimte om jouw eigen ambities te realiseren en je te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving.

Ben jij een enthousiaste salesprofessional op het gebied van IT-resourcing? Wil jij van toegevoegde waarde zijn en meebouwen aan de toekomst van deze innovatieve organisatie? Dan komen wij graag met je in contact.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl