Select Page

Projectmanager Infrastructuur

Projectmanager Infrastructuur

Zuid-Holland – 36/40 uur – vast

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Infrastructuur voor de aansturing van alle technisch georiënteerde activiteiten in diverse IT-infrastructuurprojecten. Ben jij op zoek naar een baan met uitdaging op het gebied van innovatie en LifeCycle Managent projecten? Lees dan snel verder!

 

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de detacheringsbranche, zijn wij op zoek maar een geschikte kandidaat als Projectmanager Infrastructuur. Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het gehele traject, van start tot aan implementatie. Jij bent niet alleen een doener maar ook een denker! Je geeft zelfstandig leiding aan complexe en innovatie trajecten en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de voortgang. Daarbij onderhoud je intensief contacten met alle betrokken stakeholders.

Jij raakt gemotiveerd door het behalen van prachtige resultaten en je staat open voor de snelle ontwikkelingen op het gebied van IT-infrastructuur en weet deze toe te passen in de praktijk. 

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Ruime ervaring op het gebied van migratie- en infrastructuurprojecten, waarvan minimaal 5 jaar als projectleider;
  • Gedegen kennis van actuele IT-infrastructuuromgevingen zoals VMware, Cisco, Citrix, Juniper, Cloud, Windows Server, Linux en storage-omgevingen;
  • Bij voorkeur in het bezit van een ISO-27002 certificering (ISFS). 

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een detacheringsorganisatie, gevestigd in omgeving Den Haag, met een goede vaste klantenkring in overheid, health, logistiek, fintech, handel en industrie. Hun klanten zijn te vinden door heel Nederland, maar hierbij ligt de focus het meest op de Randstad. De organisatie omvat in totaal zo’n 80 medewerkers, maar de teams werken heel specifiek samen in kleinere bedrijfsonderdelen. Er is veel persoonlijke binding. De ontwikkeling van het team en jou als professional is een belangrijk speerpunt. Binnen verschillende trajecten werk je intensief samen met collega projectmanagers, architecten en system engineers.

Deze organisatie zoekt ondernemende professionals die de ambities verder willen helpen vormgeven en uitbouwen. Je ontvangt een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. mooie bonusmogelijkheden, een auto of mobiliteitsbudget, pensioenbijdrage en vele opleidingsmogelijkheden. Kortom een uitdagende positie binnen een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met positieve vibe. Je krijgt de ruimte om je ambities te realiseren en je volop te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving. Daarnaast kun je ook participeren in verschillende interne projecten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je direct inzetbaar bent en waar je jouw Maak hiervan: waar je jouw skills op het gebied van projectmanagement in de praktijk kan toepassen en verder verdiepen? Dan komen wij graag met je in contact. 

 

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl