Select Page

Projectleider

Projectleider

Utrecht- 40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectleider op het gebied van implementatie en procesoptimalisatie? Weet jij als geen ander verwachtingen te managen en anderen te motiveren? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, een expert in resourceplanning, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Als Projectleider ga jij je bezighouden met het managen en behalen van de tactische en operationele doelstellingen van de afdeling Operations. Je zorgt voor een succesvolle en gedegen uitvoering van het project en voor de beoogde resultaten. Je maakt, onderhoudt en voltooit je actielijsten, werkt aan kwaliteits- en servicestandaarden, lost problemen op en voert controles uit. Je bent proactief in de zoektocht en implementatie van (systeem)verbeteringen en draagt zorg voor de financiële planning.

Functie eisen

  • Meer dan 3 jaar ervaring als Projectleider en ruime ervaring met projectteams in verschillende situaties;
  • Ervaring met diverse projectmethodieken;
  • Affiniteit met nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de IT.

Organisatie

Onze opdrachtgever houdt zich dagelijks bezig met het helpen van verschillende klanten om het maximale uit hun resourceplanning te halen. Dat doen ze door met de klanten mee te denken over hun bedrijfsprocessen en –doelstellingen. Ook adviseren zij over hoe resourceplanning daarbij slim in te zetten. Hiervoor ontwikkelen en implementeren ze softwareoplossingen. De verschillende klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren, zoals leisure en zorg.

De organisatie bestaat uit ruim 40 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland en België. De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de optimale inrichting van en ondersteuning van verschillende klanten bij het gebruik van planningssoftware. Deze is generiek en vrij in te richten. Daardoor kunnen ze met de juiste modules en instellingen hun producten breed inzetten.

Je ontvangt een marktconform salaris, leaseauto, laptop en telefoon. Daarnaast zijn er volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en ontvang je een goede pensioensregeling. Er heerst een open en informele werksfeer, waar eigen inbreng en initiatief wordt gewaardeerd. Met aandacht voor successen en een goede werk/privébalans, staan zij met twee benen in de snel veranderende wereld van digitalisering en procesoptimalisering.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectleider? Zie jij het nut van een goede planning en zorg jij voor geoliede teams die hun projectdoelstellingen behalen? Dan komen wij graag met je in contact.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl