Select Page

Online Marketeer

Online Marketeer

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Ben jij creatief, nauwkeurig, snel en slim? Heb je gevoel voor ondernemerschap en innovatie? Weet jij als geen ander om de vinger op de juiste plek te leggen als het gaat om het digitaal boeien en binden van professionals in het bedrijfsleven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Ter uitbreiding van ons eigen team zijn wij op zoek naar een Online Marketeer. FutureXL is een start-up bestaande uit een klein team professionals die onder de paraplu van Ventus ondernemers helpt om betere resultaten te bereiken. Digitale Transformatie is het middel om meer geld te verdienen met de nieuwe technologie. Wij doen dit in projectvorm. Daarnaast delen wij onze kennis in de masterclasses en matchen wij talent in business en IT voor onze opdrachtgevers.

Om het team en de oplossingen voor de Academy en Jobs nog beter te positioneren zoeken wij een Online Marketeer die creatieve en aantrekkelijke content bedenkt, maakt en inzet om de customer journey van onze klanten te begeleiden.

Werkzaamheden

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de content van al onze uitingen op verschillende socials. Je maakt nieuwsbrieven en creëert content. Je bent verantwoordelijk voor onze websites en marketing automations. Je zet de beschikbare marketing tools in om de (online) branding, maar juist ook de conversie te verhogen. Je ondersteunt ons recruitment team met campagnes en denkt mee over de juiste positionering. Daarnaast lever je een bijdrage aan de organisatie van events.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting van marketing of commerciële bedrijfskunde;
  • Enkele jaren ervaring met online marketing in een B2B omgeving;
  • Ervaring met conversie verhogende content creatie in woord en beeld;
  • Bewezen resultaten in SEO, SEA en Marketing Automation;
  • Uiteraard kun je enige referentietrajecten laten zien.

Krijg jij energie van de resultaten die jouw marketingacties opleveren? Ben jij in staat om een heldere en attractieve communicatielijn neer te zetten? Ben jij creatief en weet jij out of the box te denken? Solliciteer dan vandaag nog!

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl