Select Page

Onderwijsadviseur

Onderwijsadviseur

Utrecht – 32 uur – vast

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar getalenteerde en enthousiaste Onderwijsadviseurs. Ben jij positief, altijd op zoek naar mogelijkheden en breed geïnteresseerd? Ben jij in staat mensen te verbinden, inspireren en motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een maatschappelijke onderneming die staat voor hoogwaardig educatief advies, begeleiding, opleiding en nascholing gericht op voorschoolse educatie, primair en voortgezet onderwijs. Zij zetten zich in voor onderwijsvernieuwing en werken hierbij nauw samen met scholen, besturen, gemeenten, leerlingen en ouders. De natuurlijke verbinding tussen onderwijs en zorg, dat is waar deze organisatie voor staat! Dit alles gebeurt vanuit verschillende vestigingen in Midden- en Noordoost-Nederland.

Werkzaamheden

Als Onderwijsadviseur ben je expert in jouw werkveld en breed inzetbaar binnen verschillende onderwijsinstanties. Je adviseert onderwijskundig personeel en management over hoe men het onderwijs effectief kan verbeteren en innoveren.

Jouw werk bestaat uit het doorlichten van organisaties en onderwijskundige structuren, nieuwe onderwijsontwikkelingen volgen en implementeren. Zo ga je bijvoorbeeld stapsgewijs innovaties doorvoeren, onderwijspersoneel trainen en zal je regelmatige optreden als consultant. Als Onderwijsadviseur ga je zelf actief op zoek naar klanten en jouw netwerk verder uitbouwen. Je krijgt alle vrijheid om jouw functie verder in te richten.

Functie eisen

Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting PABO en onderwijskunde.
Ervaring met lesgeven.
Expertise op minimaal één van de volgende thema’s: lezen en taalontwikkeling, gedrag en sociaal emotionele ontwikkeling, rekenonderwijs, talent en begaafdheid, samenwerking en verandermanagement, leiderskracht in school en de klas, 21ste eeuwse vaardigheden, thinking for learning. Een gezonde dosis ondernemingskracht. Affiniteit met commercie en netwerken.
In het bezit van een rijbewijs en auto.

Organisatie

Deze organisatie bied je een dynamische werkomgeving waarbij inhoudelijke ontwikkeling voorop staat. Je werkt samen met toonaangevende onderwijsprofessionals en er is veel vrijheid om je functie en werkdag zelfstandig in te richten. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, thuiswerkvergoeding, reiskosten en winstdeling.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl