Select Page

Medewerker Orderadministratie

Future XL jobs

Medewerker Orderadministratie

Noord-Brabant – 40 uur – vast

Ben jij nauwkeurige Medewerker op het gebied van Orderadministratie die toe is aan een nieuwe omgeving? Ben jij communicatief vaardig en ga je klantgericht te werk? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar Medewerker Orderadministratie. Als Medewerker Orderadministratie ben je verantwoordelijk voor alle operationele en administratieve werkzaamheden gerelateerd aan het tijdig en correct verwerken van inkoop- en verkooporders. Je draagt zorg voor het plaatsen van inkooporders van producten en diensten en bewaakt overeengekomen leverafspraken en data van openstaande verkooporders. Je signaleert tijdig afwijkingen en knelpunten en acteert hierop. Je bent als hands-on Medewerker het contactpersoon voor zowel interne als externe klanten betreft inkoop- en verkoopaspecten en zorg jij voor een correcte administratieve verwerking. Tot slot vervang je bij afwezigheid de senior warehousing employee.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO opleiding bij voorkeur richting logistiek;
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis en ervaring met Microsoft Office;
  • Kennis en ervaring met Exact Synergy is een sterke wens;
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in meet- en verbindingsoplossingen. Hun missie bestaat uit het verbinden van mensen en technologie. De organisatie bestaat uit een club met technische en resultaatgerichte mensen die elkaar scherp houden. Zakelijke nuchterheid wordt gecombineerd met een vleugje gezonde eigenwijsheid in een informele setting. De sfeer is altijd goed! 

Je ontvangt als Medewerker Orderadministratie een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bijdrage in je pensioen en opleidingsmogelijkheden. Kortom: je komt te werken in een informele organisatie waar een goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is.

Ben jij als Medewerker Orderadministratie toe aan een nieuwe uitdaging binnen een technische onderneming? Ben jij op zoek naar een informele werkgever waar humor en gezelligheid centraal staan? Dan komen wij graag met je in contact. 

business information analist |future XL

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl