Select Page

Fullstack Java Developer

Future XL jobs

Fullstack Java Developer

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Ben jij een gepassioneerde Fullstack Developer met senioriteit op het gebied van Java? Ben jij op zoek naar een uitdagende omgeving waarin innovatieve ontwikkelingen centraal staan? Lees dan snel verder!

 

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever nabij Den Haag zijn wij op zoek naar een Fullstack Java Developer. Onze opdrachtgever is een IT-detacheerder die diverse klanten ontzorgt met specialistische IT-professionals. Met een vaste klantenkring binnen zowel de profit als non-profit sector ondersteunt deze organisatie bij innovatieve en uitdagende trajecten.

De organisatie wil zich graag verder specialiseren binnen development en applicatieontwikkeling en als Fullstack Java Developer ga jij hieraan meebouwen. Jij bent het aanspreekpunt en vraagbaak op het gebied van applicatieontwikkeling. Je gaat onderdeel uitmaken van een gemotiveerd team van experts. Binnen dit team ben je tevens verantwoordelijk voor de coaching van jouw collega’s en vind je het leuk om hen verder te helpen groeien.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding richting IT;
  • Meerdere jaren werkervaring binnen software development;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Java (8 of hoger);
  • Ervaring met verschillende front-end technologieën (Angular, React, Bootstrap, etc.);
  • Kennis en ervaring met o.a. SQL, Oracle, Postgres, MongoDB, Git, Jenkins, Maven, Docker, Kubernetes, AWS;
  • Agile/DevOps mindset;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Kennis en ervaring met o.a. Python, Red Hat, HTML5 en JavaScript is een pré.

Organisatie

De organisatie bestaat uit zo’n 80 medewerkers en heeft ambitieuze doelstellingen. Zij zijn op zoek naar ondernemende professionals die de ambities verder willen helpen vormgeven en uitbouwen. Onderling werken de verschillende teams en collega’s veel samen op interne projecten en er zijn vele mogelijkheden om jouw carrière een stap verder te brengen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een open en informele werkomgeving.

Uiteraard ontvang je een goed salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. bonusmogelijkheden, winstuitkering, een auto of mobiliteitsbudget, pensioenbijdrage en verzekeringen. Kortom een positie binnen een dynamische en vernieuwende organisatie met positieve vibe, waarin je wordt uitgedaagd mee te werken aan de groeiambitie.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je kunt meebouwen aan een nieuwe development tak en waar jouw skills op het gebied van coaching kunt inzetten? Solliciteer dan vandaag nog!

business information analist |future XL

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl