Select Page

Cloud Architect

Cloud Architect

Nederland – 40 uur – vast of interim

Als Cloud Architect adviseer je via een van de business units van onze organisatie klanten op het gebied van de IT  architectuur vanuit het perspectief van de business. 

 

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het ‘onder architectuur’ realiseren van IT veranderingen door bij te dragen aan de besturingsfuncties van het betreffende bedrijf of onderdeel. Niet alles is uitgestippeld.  Je kan bij veel opdrachtgevers veel meedenken en bouwen om de organisatie future proof te houden, ook qua architectuur. Je treedt op als sparringpartner voor stakeholders en draagt tevens actief bij aan verdere professionalisering van de architectuurfunctie binnen de organisatie.

Functie eisen

  • WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen van (Solution of Cloud) gerelateerde oplossingen.
  • Technische en bedrijfsmatige kennis ondersteund met de vakgerelateerde certificeringen zoals TOGAF.

Organisatie

Onze opdrachtgevers zijn veelal grotere organisatie die op korte termijn op zoek zijn naar professionals die het interne team scherp houden. Zakelijk, maar ook gedreven en flexibel kun je bij een of soms zelfs meerdere organisaties je visie delen. Eigenwijs wordt bij ons een eigen wijsheid met een goede oplossing. In alle gevallen zijn onze ideeën, inzet en adviezen van grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. 

Deze rol zoeken we zowel voor vaste als interim inzetbare professionals. Als je kiest voor vrijheid binnen de kaders van een ondernemende organisatie, dan ontvang je van ons een interessant salarispakket met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke bonusmogelijkheden, auto, laptop en telefoon van de zaak, een bijdrage in je pensioen, een collectieve zorgverzekering en opleidingsmogelijkheden. 

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

info@futurexl.nl