Select Page

Business Consultant

Future XL jobs

Business Consultant

Gelderland – 40 uur – vast

Ben jij een gemotiveerde Business Consultant, op zoek naar een nieuwe uitdaging? En zoek jij een innovatieve omgeving waarin applicatieoplossingen en softwareontwikkeling centraal staan? Lees dan snel verder!

 

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een expert in software- en applicatieoplossingen, in de omgeving van Amersfoort zijn wij op zoek naar een Business Consultant. Als Business Consultant word je opgenomen in een team van experts, waarin jij verantwoordelijk bent voor de installatie en inrichting van de applicaties bij verschillende klanten.  Je gaat klanten adviseren en begeleiden over hoe zij hun bedrijfsprocessen optimaal kunnen ondersteunen middels de verschillende oplossingen. Daarnaast ondersteun je de klanten ook bij de implementatie.

Je zit veel bij klanten en je bent daarmee een belangrijk aanspreekpunt voor de klant. In jouw rol weet je nieuwe opportunity’s te herkennen en deelt deze met de salesafdeling.

Werkzaamheden

 • Inrichting van de applicatie bij verschillende klanten;
 • Zelfstandig opzetten en uitvoeren van oplevertesten;
 • Functionele beschrijving van change requests;
 • Meedenken met de klant om tot de beste oplossing te komen
 •  Voorbereiden en ondersteunen bij de livegang van nieuwe implementaties;
 • Trainingen initiëren aan de klantkant.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding bij voorkeur richting IT;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je weet bedrijfsprocessen goed te doorgronden;
 • Je voelt je thuis in een omgeving waar veel dynamiek heerst en communiceert gemakkelijk met interne en externe belanghebbenden;
 • Je bent zeer klantgericht en haalt je energie uit het oplossen van technische dilemma’s;
 • Je schakelt makkelijk en snel bij verschillende klantsituaties;
 • Je beschikt over een analytisch inzicht, bent leergierig en werkt nauwkeurig.

Organisatie

Onze opdrachtgever levert met een team van experts innovatieve oplossingen variërend van specifieke applicaties (projectmanagement, document management, CRM etc.) tot en met Full-scale ERP (met scope sales, voorraadbeheer, logistiek, service en financiën). Deze organisatie heeft een platform ontwikkelt dat zichzelf aanpast naar de informatiebehoefte van de klant. Een innovatief platform wat altijd 100% op maat blijft zonder dat hier een programmeur of andere techneut aan te pas komt.

Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een informele sfeer, maar professionele sfeer. De organisatie onderhoudt korte communicatielijnen en is sterk klantgericht. Dit resulteert in een omgeving waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, flexibiliteit en motivatie van medewerkers en waar veel doorgroeimogelijkheden lijn.

In deze rol krijg je de kans om bij te dragen aan de ambitieuze groeidoelstelling van deze organisatie. Je komt te werken in een hecht team waarbij je volop de ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken. Je ontvangt een marktconform salaris wat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een goed pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, voor zowel nu als later.

Ben jij als Business Consultant op zoek naar een uitdaging waar je kunt bijgedragen aan een snelgroeiende organisatie? Ben jij op zoek naar een functie waar je veel bij de klant zit en dit innovatieve platform mag implementeren? Dan komen wij graag met je in contact. 

business information analist |future XL

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl