Select Page

Accountmanager België

Accountmanager België

Zuid-Nederland / België – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Nederland en in België zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager met een echte huntersmentaliteit. Met jouw doorzettingsvermogen en positieve drive ga je de Belgische markt bestormen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met de focus op glasvezel en RF? Lees dan snel verder!

 

Omschrijving

Als senior Accountmanager is jouw werkgebied de telecom-, datacenter- & industriebranche in België. Je wordt hierbij goed ondersteund door jouw professionele collega’s en werk je deels vanuit huis of vanuit het kantoor in België. Als Accountmanager beschik je over een commerciële drive en huntersmentaliteit om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande relaties uit te bouwen.

Je weet verschillende ingangen binnen een organisatie te creëren en positioneert jezelf met jouw branchekennis als adviserende conceptseller. Je bent een bruggenbouwer pur sang en weet zo op alle niveaus van de organisatie de connectie te maken. Met jouw branchekennis heb je niet alleen het juiste commerciële gevoel, maar ook de nodige technische kennis om de klant optimaal te adviseren over glasvezel en RF verbindings-& meetoplossingen.

Als ervaren Accountmanager heb je een positieve drive en doorzettingsvermogen; als jij jouw tanden ergens in zet, laat je niet zomaar los. Je haalt energie uit het achterhalen van specifieke behoeften van relaties. Om vervolgens samen met jouw collega’s tot dé oplossing te komen. Logischerwijs weet je deze om te zetten in commerciële successen. Actief deelnemen aan diverse zakelijke netwerken is voor jou niet nieuw en je ziet de toegevoegde waarde ervan in. Jij begrijpt de kracht van samenwerken en focust je op lange termijn.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in technische richting;
  • Meerdere jaren werkervaring als Accountmanager in de telecombranche;
  • Je beschikt over technische kennis, hierbij is kennis van glasvezel en RF-verbindingen een grote plus;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Franse taal uitstekend en beschikt over goede basiskennis van de Engelse taal;
  • Bij voorkeur ben je woonachtig rondom Brussel of Antwerpen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een technologiebedrijf en bestaat uit een club met technische en resultaatgerichte mensen die elkaar scherp houden. Zakelijke nuchterheid wordt gecombineerd met een vleugje gezonde eigenwijsheid in een informele setting. De sfeer is altijd goed! 

Je ontvangt als Accountmanager een interessant salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke bonusmogelijkheden, auto, laptop en telefoon van de zaak, collectieve verzekeringen en opleidingsmogelijkheden. Kortom een informele en snelgroeiende organisatie waar een goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl