Select Page

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering

Noord-Brabant – 32/40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een ervaren Manager Bedrijfsvoering voor 32 tot 40 uur. Heb jij ruime ervaring in een leidinggevende rol en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

 

Omschrijving

Als Manager Bedrijfsvoering geef je leiding aan een team van ongeveer 10 personen. Je bent onderdeel van het MT en draagt de verantwoordelijkheid om de strategie van de organisatie naar dagelijkse operationele taken te vertalen, zodat je teamleden precies weten wat ze moeten uitvoeren. Je behartigt de verschillende portefeuilles zoals Financiën, HRM, IT, Kwaliteit, Facilitair en wordt daar in ondersteund door ervaren medewerkers. Voor de afdeling Financiën wordt van je verwacht dat je financiële kennis en ervaring hebt om deze afdeling goed te leiden en begeleiden.

Op het gebied van HRM leid je de in-, door- en uitstroom van medewerkers in goede banen. Je zorgt dat er altijd een juiste bezetting is en je bewaakt onder andere de opleidings- en ontwikkelingstrajecten in lijn met het functiehuis. Ook draag je de verantwoordelijkheid voor de IT omgeving. Je stuurt de interne IT-medewerker en externe IT partners aan. Onze opdrachtgever is op zoek naar jouw frisse blik om de functie naar een hoger plan tillen.

Het is van belang dat je als echte people manager de kaders bewaakt, als inhoudelijk sparringpartner dient op de momenten dat het nodig is en bovenal dat je in een coachende rol je mensen faciliteert.

Functie eisen

Als Manager Bedrijfsvoering ben je in staat om te schakelen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie. Je beschikt over een hoge mate van organisatiesensitiviteit en weet lange termijn doelstellingen te vertalen naar doelgerichte acties. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Minimaal 10 jaar ervaring binnen een leidinggevende rol;
  • Ruime ervaring op de verschillende portefeuilles;
  • Kennis van en ervaring met financiën, HRM, IT en kwaliteit;
  • Ervaring met Exact Globe en Synergy

Organisatie

Onze opdrachtgever bestaat uit een club met technische en resultaatgerichte mensen die elkaar scherp houden. Zakelijke nuchterheid wordt gecombineerd met een vleugje gezonde eigenwijsheid in een informele setting. De sfeer is altijd goed!

Je ontvangt als Manager Bedrijfsvoering een interessant salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bonusmogelijkheden, een bijdrage in je pensioen en opleidingsmogelijkheden. Kortom een informele organisatie waar een goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl