Select Page

Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau

Amersfoort – 40 uur – vast

Als Manager Bedrijfsbureau bij een gespecialiseerde software specialist coördineer je de operationele taken en processen binnen de organisatie. Je houdt overzicht over alle lopende orders, stemt prioriteiten en planningen af met de verschillende Business Architecten en het Support Team. Je bewaakt de milestones en de financiële performance van projecten en draagt zorg voor de facturering hiervan.

 

Omschrijving

Naast de klantprojecten houd je ook het overzicht over interne projecten: je rapporteert op de milestones en initieert acties bij het team om de gestelde doelen te bereiken.

Je implementeert efficiënte bedrijfsprocessen die de beoogde groei van de organisatie mogelijk maakt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken (o.a. leaseauto’s, office inrichting) en Quality management (compliance, certificeringen etc.)

Kortom: een dynamische baan waar jij een belangrijke spin in het web bent die overzicht houdt over alle operationele doelstellingen, acties initieert om die targets daadwerkelijk te realiseren, zorg draagt voor een efficiënte inrichting en bewaking van de bedrijfsprocessen en (hands-on) taken verricht die noodzakelijk zin in de ontwikkeling van de organisatie.

Functie eisen

  • Een enthousiaste persoonlijkheid met pit;

  • Een hands-on aanpakker: je schakelt makkelijk tussen overall projectbewaking en on the fly (ad hoc) organiseren;

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur bij een soortgelijke organisatie (software ontwikkeling & -implementatie);

  • Je voelt je thuis in een omgeving waar veel dynamiek heerst en je communiceert makkelijk met interne en externe belanghebbenden;

  • Je hebt een gezonde dosis enthousiasme, humor en nog meer doorzettingsvermogen;

Daarnaast ben jij: proactief, initiatiefrijk en stressbestendig. Je werkt goed in teamverband maar bent zéker in staat zelfstandig te werken.

Herken je jezelf in bovenstaande punten en spreekt het takenpakket je aan? Dan ben jíj degene die wij zoeken.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl