Select Page

Implementatie Consultant

Implementatie Consultant

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Voorschoten zijn wij op zoek naar een technisch georiënteerde Implementatie Consultant. Bij onze opdrachtgever ligt de focus op hun eigen software-oplossing, een webbased “in the cloud” oplossing voor planning en tijdregistratie. 

 

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Voorschoten zijn wij op zoek naar een technisch georiënteerde Implementatie Consultant. Bij onze opdrachtgever ligt de focus op hun eigen software-oplossing, een webbased “in the cloud” oplossing voor planning en tijdregistratie. Hiermee kunnen bedrijven en instellingen hun operationele proces efficiënter inrichten. Onder klanten vallen onder meer medische laboratoria, thuiszorg en GGD-instellingen. Ben jij op zoek naar zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid? Heb jij affiniteit voor softwaretechnologie en de gezondheidszorg? Lees dan snel verder!

Als technisch Implementatie Consultant ben je verantwoordelijk voor een succesvolle installatie en configuratie van de software-oplossingen. Het betreft een hands-on functie waarbij je verantwoordelijkheden snel groeien. De werkzaamheden vinden veelal plaats bij verschillende opdrachtgevers op locatie. Daarnaast worden de oplossingen ook steeds vaker internationaal geïmplementeerd wat jouw taken extra uitdagend en interessant maakt.

Werkzaamheden

 • Het in overleg met de afdeling Cloud management inrichten van de (virtuele) servers;
 • Het installeren van het basissysteem inclusief alle modules en opties die zijn afgenomen;
 • Het installeren en inrichten van de Connect Server en koppelingen met andere systemen;
 • Configureren van de software op basis van de inrichtingsdocumentatie die in samenwerking met de functionele consultants is opgesteld;
 • Doortesten van de software en koppelingen en het begeleiden van de acceptatie tests;
 • Gedegen documenteren van de systeemdocumentatie en na succesvolle implementatie overdragen aan de supportorganisatie;
 • Algemeen projectmanagement waaronder het bewaken van de planning en vooruitgang en het vastleggen van projectdocumentatie.

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in een relevante richting (bijv. business informatics, informatica, CMD);
 • Gedegen kennis van SQL Server en .NET;
 • In staat om werkprocessen bij verschillende klanten te vertalen naar een optimale technische inrichting van de software;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (bij voorkeur ook de Engelse en/of Duitse taal) in woord en geschrift;
 • Een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze;
 • Communicatief zeer vaardig en je kunt goed schakelen met diverse partijen.

Organisatie

Deze werkgever is onderdeel van een internationale organisatie met een hoofdvestiging in Duitsland en kantoren in Engeland, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. In totaal werken er bijna 500 mensen. In Nederland wordt er gewerkt in een hecht, jong en ambitieus team waar naast hard werken ook tijd is voor ontspanning. Er worden met regelmaat team uitjes en andere activiteiten georganiseerd.

Je ontvangt naast een goed basissalaris, een mooie bonusregeling en aan je pensioen is ook gedacht. Je kunt gebruik maken van een opleidingsbudget en er zijn verschillende mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast ontvang je een laptop en smartphone om je werk zo goed mogelijk uit te voeren en kun je kiezen uit een lease-auto of mobiliteitsplan.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl