Select Page

Engineer Open Source

Engineer Open Source

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Engineer Open Source.

 

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een enthousiast bedrijf met verschillende klanten in uiteenlopende bedrijfstakken. De opdrachtgever heeft leuke klanten in uiteenlopende branches. Zij moderniseren grote Unix omgevingen, bouwen IaaS-oplossingen en houden bedrijfskritische applicaties in de lucht. Wil jij uitdagende en complexe projecten uitvoeren voor verschillende klanten? Wil je werken met Puppet, Elastic Stack, Open Shift, Cloudforms, Open Stack, RHEL en Docker? Lees dan snel verder!

Functie eisen

  • Een afgeronde technische HBO of WO opleiding;
  • Een RHCE certificering;
  • Ruime ervaring in de Unix, Linux en Open Source-wereld;
  • Goede kennis van Red Hat Linux of andere Linux varianten, bij voorkeur aangevuld met een AIX, HP-UX of Solaris;
  • Kennis van computing, networking, storage, virtualisatie en containers;
  • Werkervaring met ITIL, PRINCE2 en Agile / Scrum;
  • Kennis van databases, zowel RDBMS als NoSQL;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Organisatie

Onze opdrachtgever is sinds 1997 al een begrip in de IT-wereld. Van oorsprong een consultancybedrijf, maar met hun visie op de IT-wereld weten zij met complete oplossingen klanten goed van dienst te zijn. De organisatie groeit hard.

Bij het zoeken naar een geschikte klus voor jou kiezen zij niet alleen voor een perfecte match maar ook of jij kunt leren van jouw opdracht. Zo vragen ze bijvoorbeeld aan jou om complexe omgevingen bij banken in de lucht te houden of de nieuwste Open Source technieken bij de overheid neer te zetten. Soms op hele bijzondere locaties: een aantal collega’s reist geregeld per helikopter naar een booreiland of baggerschip om hun werk te doen.

Als professional word je onderdeel van een groep zeer ervaren techneuten met allerlei expertise. Hiermee bouw en beheer je omgevingen voor kleine en grote klanten. Je denkt mee over slimme oplossingen en dat vraagt dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Ook snap je dat je soms zal moeten bijspringen als er een spoedklus is of er iets in het weekend gedaan wordt.

In ruil daarvoor krijg je een goed aanvangssalaris met een aanzienlijke variabele beloningsregeling, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een leaseauto. Verder biedt onze opdrachtgever ruimte voor groei en ontwikkeling.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

0172 – 636 846
info@futurexl.nl