Select Page

Accountmanager

Accountmanager

Noord-Brabant – 40 uur – vast

Als Accountmanager is jouw werkgebied de industrie, bouw of datacenters. Je beschikt over de commerciële drive en een huntersmentaliteit om nieuwe klanten binnen te halen maar ook om bestaande relaties te onderhouden en uit te bouwen.

 

Omschrijving

Je weet verschillende ingangen binnen een organisatie te creëren en positioneert jezelf met jouw branchekennis als adviserend accountmanager. Je bent een bruggenbouwer en weet op diverse niveaus van de organisatie verbinding te maken. Met jouw branchekennis kun je jezelf goed inleven in je opdrachtgevers en met je technische (basis)kennis en het juiste commerciële gevoel, lukt het jou om opdrachtgevers te interesseren en adviseren over glasvezel en RF verbindings-& meetoplossingen.

Vanuit je ervaring als Accountmanager heb je een positieve drive en doorzettingsvermogen; als jij jouw tanden ergens in zet, laat je niet zomaar los. Je haalt energie uit het achterhalen van specifieke behoeften van relaties. Om vervolgens samen met jouw collega’s tot dé oplossing te komen. Logischerwijs weet je deze om te zetten in commerciële successen. Actief deelnemen aan diverse zakelijke netwerken is voor jou niet nieuw en je ziet de toegevoegde waarde ervan in. Jij begrijpt de kracht van samenwerken en focust je op lange termijn.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar sales ervaring in de B2B, bij voorkeur bij grotere ondernemingen in de bouw, datacenters of industrie;
  • Technische (basis)kennis van glasvezel en/of RF verbindingen is een sterke wens. 

OrganisatieOnze opdrachtgever is een hecht team met technische en resultaatgerichte mensen die elkaar scherp houden. Zakelijke nuchterheid wordt gecombineerd met een drive om te groeien. De organisatie is persoonlijk, heeft een familiekarakter en maakt deel uit van een gerenommeerde moederorganisatie.

Je ontvangt als Accountmanager een interessant salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke bonusmogelijkheden, Auto, laptop en telefoon van de zaak, een bijdrage in je pensioen, een collectieve zorgverzekering en opleidingsmogelijkheden. Kortom een informele organisatie waar een goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is.

Wij zijn specialist in alle rollen die belangrijk zijn bij een succesvolle operationele organisatie, voor, tijdens en na een digitale transformatie.

FutureXL

06-51995186
info@futurexl.nl