Select Page

Vacatures

FutureXL is specialist in het hunten en matchen van de beste professionals op het gebied van innovatie en digitale transformatie.

Projectleider

Utrecht – 40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectleider op het gebied van implementatie en procesoptimalisatie? Weet jij als geen ander verwachtingen te managen en anderen te motiveren? Lees dan snel verder!

Business Architect 

Gelderland – 40 uur – vast

Ben jij een gemotiveerde Business Architect, op zoek naar een nieuwe uitdaging? En zoek jij een innovatieve omgeving waarin applicatieoplossingen en softwareontwikkeling centraal staan? Lees dan snel verder!

Customer Support Specialist

Gelderland – 40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Support Specialist op het gebied van softwareontwikkeling en applicatieoplossingen. Weet jij als geen ander het contact met verschillende klanten aan te gaan, te onderhouden en aan de klantverwachtingen te voldoen? Lees dan snel verder!

Online Marketeer

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Online Marketeer. Ben jij creatief, nauwkeurig, snel en slim? Heb jij gevoel voor ondernemerschap en innovatie en krijg jij energie van de resultaten die jouw marketingacties opleveren? Lees dan snel verder!

Test Automation Specialist 

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij een Testautomatiseerder met ervaring in het zelfstandig opzetten van een Test Framework? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je direct inzetbaar bent en waar je jouw test skills verder kunt verdiepen? Dan komen wij graag met je in contact

Business Informatie Analist 

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Business Informatie Analist? Weet jij de vertaalslag te maken tussen de business en IT en beschik je over een flink dosis senioriteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IT Systeembeheerder

Zuid-Holland – 36 uur – vast

Ben jij een Systeembeheerder met enkele jaren ervaring op het gebied van beheer, kwaliteit en continuïteit van systemen? Ben jij het type van niet lullen, maar poetsen en steek je graag jouw handen uit je mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmanager Infrastructuur

Zuid-Holland – 36/40 uur – vast

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Infrastructuur voor de aansturing van alle technisch georiënteerde activiteiten in verschillende IT-infrastructuurprojecten. Ben jij op zoek naar een baan met uitdaging op het gebied van innovatie en LifeCycle Managent projecten? Lees dan snel verder!

Scrum Master

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij een Scrum Master die bij diverse innovatieve trajecten anderen wil begeleiden in de Agile/Scrum gedachtegoed? Zorg jij ervoor dat deze Agile/Scrum transformaties succesvol verlopen? Wil jij je continu begeven op het snijvlak van business, innovatie en IT.  Lees dan snel verder!

Software Engineer

Zuid-Holland – 32 tot 36 uur – vast

Ben jij een creatieve Software Engineer die zich graag vastbijt in complexe uitdagingen en doorgraaft tot je de oplossing gevonden hebt? Krijg jij energie van samenwerken en neem je graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Engineer Open Source

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Engineer Open Source.