Select Page

Vacatures

FutureXL is specialist in het hunten en matchen van de beste professionals op het gebied van innovatie en digitale transformatie.

Data Analist

Noord-Holland – 40 uur – vast

Ben jij een gemotiveerde Data Analist, op zoek naar een nieuwe uitdaging? En zoek jij een innovatieve omgeving waar digitale transformatie en vernieuwing centraal staat?
Lees dan snel verder!

Test Automation Specialist 

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij een Testautomatiseerder met ervaring in het zelfstandig opzetten van een Test Framework? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je direct inzetbaar bent en waar je jouw test skills verder kunt verdiepen? Dan komen wij graag met je in contact

Accountmanager België 

Zuid-Nederland / België – 40 uur – vast

 Voor onze opdrachtgever gevestigd in Nederland en in België zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager met een echte huntersmentaliteit. Met jouw doorzettingsvermogen en positieve drive ga je de Belgische markt bestormen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met de focus op glasvezel en RF? Lees dan snel verder!

Business Informatie Analist 

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Business Informatie Analist? Weet jij de vertaalslag te maken tussen de business en IT en beschik je over een flink dosis senioriteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IT Systeembeheerder

Zuid-Holland – 36 uur – vast

Ben jij een Systeembeheerder met enkele jaren ervaring op het gebied van beheer, kwaliteit en continuïteit van systemen? Ben jij het type van niet lullen, maar poetsen en steek je graag jouw handen uit je mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmanager Infrastructuur

Zuid-Holland – 36/40 uur – vast

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Infrastructuur voor de aansturing van alle technisch georiënteerde activiteiten in verschillende IT-infrastructuurprojecten. Ben jij op zoek naar een baan met uitdaging op het gebied van innovatie en LifeCycle Managent projecten? Lees dan snel verder!

Salesmanager

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever gevestigd in de Randstad, zijn wij op zoek naar een Salesmanager die op directie- en managementniveau weet te opereren en communiceren. Met jouw kennis en kunde op het gebied van commercie en hoogwaardig relatiebeheer ga jij de Nederlandse markt van IT-resourcing bestormen.

Scrum Master

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij een Scrum Master die bij diverse innovatieve trajecten anderen wil begeleiden in de Agile/Scrum gedachtegoed? Zorg jij ervoor dat deze Agile/Scrum transformaties succesvol verlopen? Wil jij je continu begeven op het snijvlak van business, innovatie en IT.  Lees dan snel verder!

Software Engineer

Zuid-Holland – 32 tot 36 uur – vast

Ben jij een creatieve Software Engineer die zich graag vastbijt in complexe uitdagingen en doorgraaft tot je de oplossing gevonden hebt? Krijg jij energie van samenwerken en neem je graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Engineer Open Source

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Engineer Open Source.