Select Page

Vacatures

FutureXL is specialist in het hunten en matchen van de beste professionals op het gebied van innovatie en digitale transformatie.

Matching Specialist

Rijswijk – 40 uur – vast

Voor het nieuw op te zetten Shared Service Center hoogwaardige IT-detacheringsorganisatie zoeken wij een Matching Specialist die het een uitdaging vindt om voor zijn of haar collega’s passende en uitdagende detacheringsaanvragen te vinden. Je volgt actief deze aanvragen van onze eindklanten, brokers en collega bureaus op en matcht deze aanvragen op de profielen van onze (binnenkort) beschikbare collega’s.

Manager Bedrijfsbureau

Amersfoort – 40 uur – vast

Als Manager Bedrijfsbureau bij een gespecialiseerde software specialist coördineer je de operationele taken en processen binnen de organisatie. Je houdt overzicht over alle lopende orders, stemt prioriteiten en planningen af met de verschillende Business Architecten en het Support Team. Je bewaakt de milestones en de financiële performance van projecten en draagt zorg voor de facturering hiervan.

Recruiter

Noord-Holland – 40 uur – vast

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een commercieel ingestelde Recruiter. Krijg jij energie van het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdracht of werkgever? Zoek jij een nieuwe uitdaging met veel vrijheid en zelfstandigheid? Lees dan snel verder!

Marketeer

Noord-Holland – 24 uur – vast

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een parttime Marketeer. Weet jij out of the box te denken en ben jij op zoek naar een uitdagende job met veel vrijheid? Weet jij op professionele wijze onze doelgroep je binden en boeien? Lees dan snel verder!

Accountmanager

Noord-Brabant – 40 uur – vast

Beschik jij over senioriteit op het gebied van accountmanagement? Ben jij eerder werkzaam geweest binnen de industriesector en beschik je over een echte huntersmentaliteit? Lees dan snel verder!

Fullstack Java Developer

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Ben jij een ervaren Fullstack Java Developer en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je kunt meebouwen aan een nieuwe development tak en waar jouw skills op het gebied van coaching kunt inzetten? Lees dan snel verder!

Medewerker Orderadministratie

Noord-Brabant – 40 uur – vast

Ben jij een communicatief vaardige Medewerker op het gebied van Orderadministratie? Lijkt het jouw leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een technische en logistieke omgeving? Lees dan snel verder!

Implementatie Consultant (junior/medior)

Utrecht – 40 uur – vast

Ben jij een junior of medior Implementatie Consultant, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek jij een job waarin je met klanten in uiteenlopende sectoren mee kunt denken over hun bedrijfsprocessen en de oplossing kunt bieden voor de planning? Lees dan snel verder!

Cloud Architect 

Nederland – 40 uur – vast of interim

Op zoek naar een rol waarin je organisaties kan adviseren om hun IT architectuur business- én future proof te maken? Lees dan snel verder!

Projectleider

Utrecht – 40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectleider op het gebied van implementatie en procesoptimalisatie? Weet jij als geen ander verwachtingen te managen en anderen te motiveren? Lees dan snel verder!

Business Consultant

Gelderland – 40 uur – vast

Ben jij een gemotiveerde Business Consultant, op zoek naar een nieuwe uitdaging? En zoek jij een innovatieve omgeving waarin applicatieoplossingen en softwareontwikkeling centraal staan? Lees dan snel verder!

Customer Support Specialist

Gelderland – 40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Support Specialist op het gebied van softwareontwikkeling en applicatieoplossingen. Weet jij als geen ander het contact met verschillende klanten aan te gaan, te onderhouden en aan de klantverwachtingen te voldoen? Lees dan snel verder!

Test Automation Specialist 

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij een Testautomatiseerder met ervaring in het zelfstandig opzetten van een Test Framework? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je direct inzetbaar bent en waar je jouw test skills verder kunt verdiepen? Dan komen wij graag met je in contact

Business Informatie Analist 

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Business Informatie Analist? Weet jij de vertaalslag te maken tussen de business en IT en beschik je over een flink dosis senioriteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IT Systeembeheerder

Zuid-Holland – 36 uur – vast

Ben jij een Systeembeheerder met enkele jaren ervaring op het gebied van beheer, kwaliteit en continuïteit van systemen? Ben jij het type van niet lullen, maar poetsen en steek je graag jouw handen uit je mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectmanager Infrastructuur

Zuid-Holland – 36/40 uur – vast

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Infrastructuur voor de aansturing van alle technisch georiënteerde activiteiten in verschillende IT-infrastructuurprojecten. Ben jij op zoek naar een baan met uitdaging op het gebied van innovatie en LifeCycle Managent projecten? Lees dan snel verder!

Scrum Master

Zuid-Holland – 32/40 uur – vast

Ben jij een Scrum Master die bij diverse innovatieve trajecten anderen wil begeleiden in de Agile/Scrum gedachtegoed? Zorg jij ervoor dat deze Agile/Scrum transformaties succesvol verlopen? Wil jij je continu begeven op het snijvlak van business, innovatie en IT.  Lees dan snel verder!

Software Engineer

Zuid-Holland – 32 tot 36 uur – vast

Ben jij een creatieve Software Engineer die zich graag vastbijt in complexe uitdagingen en doorgraaft tot je de oplossing gevonden hebt? Krijg jij energie van samenwerken en neem je graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Engineer Open Source

Zuid-Holland – 40 uur – vast

Voor onze opdrachtgever in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Engineer Open Source.