Selecteer een pagina

Over ons

FutureXL is specialist in het zoeken en vinden
van de beste professionals voor de Digitale Transformatie 4.0
 

Specialist in matchen

FutureXL is specialist in de recruitment van professionals die specifiek werkzaam zijn in een innovatieve omgeving en waardecreatie voor hun klanten. FutureXL onderscheidt zich door de unieke kennis die wij delen in ontwikkeling van digitaal leiderschap en data centrisme. Dat doen wij door middel van de Masterclass Digital Leadership en in de effectieve uitvoering van Digitale Transformatie Projecten.

Binnen FutureXL Jobs combineren wij onze kennis van de markt met snelheid en bevlogenheid om de beste kandidaten voor future jobs te hunten. Daarbij handelen wij altijd transparant en integer naar onze kandidaten en opdrachtgevers.
Bovendien onderscheidt FutureXL zich door onze unieke werkwijze waarbij wij het menselijke aspect nooit uit het oog verliezen. Dit is te zien in door ons zelf ontwikkelde persoonlijkheidstest, die gebaseerd is op verschillende wetenschappelijke modellen. Aan de hand van deze persoonlijkheidstest en onze intensieve contactmomenten met de kandidaat kijken we niet alleen hoe iemand reageert in tijden van zekerheid en onzekerheid, maar ook naar de ‘future-fit’ binnen een organisatie.

Kortom, bent of gaat u aan de slag met innovatie, data centrische werken of digitale transformatie? Wij vinden de juiste professionals die met u de toekomst aan gaan.

Kantoor Bodegraven specialist in matchen| FutureXL jobs

Hoofddorp / Schiphol

Kantoor Heerenveen specialist in matchen| FutureXL jobs

Heerenveen

De Opslach 79
8448 GV Heerenveen

Kantoor Rijswijk specialist in matchen| FutureXL jobs

Rijswijk

Laan van Oversteen 2
2289 CX Rijswijk

Telefoon

06 82 45 00 66 (Corina)
06 82 40 99 18 (Chantal)
06 51 99 51 86 (Fiona) 

E-mail

info@futurexl.nl (algemeen)
recruitment@futurexl.nl (vacatures)

KVK

77579348

Kunnen wij je helpen?