Selecteer een pagina

FutureXL Business Netwerk

Het FXL Business Netwerk is speciaal voor (interim) professionals die binnen innovatie en digitale transformatie werkzaam zijn.

Netwerken met professionals | FXL Business Netwerk
Kennisdeling en kennisvergaring digitale transformatie| FXL business netwerk

Unieke mogelijkheden voor professionals

Het deelnemen aan ons Business Netwerk biedt voor interim professionals een aantal bijzondere mogelijkheden. Natuurlijk krijg je  de gelegenheid om collega-professionals te leren kennen en te introduceren bij jouw klanten. Daarnaast ondersteunen wij je commercieel bij het zoeken en vinden van opdrachten en delen wij onze externe aanvragen via zelf ontwikkelde tooling zodat je altijd als een van de eersten op de hoogte bent van nieuwe opdrachten. Bij het matchen voor een opdracht ontvang je uiteraard passende begeleiding.

Maar er is meer!

Wij bieden jou de unieke gelegenheid om opdrachten uit te voeren binnen onze eigen FutureFit transformatie projecten. Dit zijn opdrachten op basis van resultaat en niet op (uren) inspanning. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uitgenodigd te worden voor speciale kennis events. Als professional van FutureXL ben je breder inzetbaar, heb je toegang tot meer directe uitdagende opdrachten en werk je (in)direct met jouw lidmaatschap aan het FXL Business Netwerk aan jouw eigen ontwikkeling en inzetbaarheid.

FXL Café

Speciaal voor de leden van het FXL Business Netwerk wij organiseren wij elk kwartaal een FXL Café. Tijdens dit event kunnen de leden uit ons expert panel kennis delen en krijg je de mogelijkheid om FutureXL en andere digital leaders te ontmoeten.

.

“Het FutureXL Business Netwerk is speciaal voor (interim) professionals die binnen innovatie en digitale transformatie werkzaam (willen) zijn.”

Word ook lid van het FXL Business Netwerk

Vul het formulier in dan nemen wij z.s.m. contact op.